Ez mi amikor megnyitom az nCore oldalt?
Figyelt kérdés
Beütöm hogy ncore.(cc) és erre fel meg kiírja hogy Tisztelt Előfizetőn! Letiltottuk az ncore.(cc) oldalhoz való hozzáférést mert illegális tartalmak terjesztését segíti elő ami a számítógépében is kárt tehet. Üdvözlettel; <Internetszolgáltatóm neve> Ezt szlovákul írta ki mivel Szlovákiában lakok csak lefordítottam magyarra. Mégis mi lehet ez?2013. márc. 19. 22:56
1/12 anonim válasza:
A szlovák törvények valószínűleg lehetővé teszik, hogy bizonyos oldalak elérését (amelyekről illegális tartalmakhoz juthatsz, vagyis illegálisan juthatsz tartalmakhoz) letiltsa a szolgáltató.
3/12 anonim válasza:
Néhány szolgáltató Magyarországon is próbálja nehezíteni a torrent protokoll használatát.
Egyébként nem értem. Szerintem magához a megosztáshoz nem kell a letiltott cím. De egy proxin keresztül még azt is el tudod érni.
4/12 anonim válasza:
Pozsonyban a UPC engedi, ezt bizton állíthatom. Melyik szolgáltató okoz ennyi bajt? Csak hogy nehogy feléjük vessen a sors :D (Nem te próbáltál valamelyik nap ESET antivírust is regisztrálni véletlenül, csak le volt tiltva az is?)
5/12 A kérdező kommentje:
Nem, az ESET termékeivel nincsenek gondok. :) Amúgy ennél a szolgáltatónál vagyok: [link]
2013. márc. 19. 23:23
6/12 anonim válasza:
Azta, nem elég, hogy drágák, még korlátoznak is. Gondolom kaptak valami felszólítást, pedig ennyi pénzért azért vállalhatnák is.
7/12 A kérdező kommentje:
Van egy 12 gigás mobilnetem az Orange szolgáltatótól amin működik az nCore csak 1 nap alatt lehasználom torrenttel. :D
2013. márc. 19. 23:33
8/12 anonim válasza:
Mi ez? Ez az amit látsz. Hova ragozzam?
9/12 anonim válasza:
hivd fel őket aztán beszélgess .
10/12 A kérdező kommentje:
Érdekes, most meg bejön az nCore de a torrent letöltés nagyon lassú. Kemény 20 kB/s-el tölt pedig bőven van seeder.
2013. márc. 20. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!