Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom ezeket letölteni?

Miért nem tudom ezeket letölteni?

Figyelt kérdés
Pl:Skype,mozilla Firefox,Google Chrome,Adobe Flash Player,Java,stb...... Elkezdem letölteni akár magával az internet böngészővel,akár az IDM-l,vagy bármilyen letöltővel,és egyszerűen nem jön 100%-ig le!Már több Operációs rendszert is próbáltam Xp/Service Pack2,vagy Service Pack3 ,mindegy 99,9%-ig letölti aztán leáll a letöltés!Pedig eredeti a Windowsom.Win7,Linux,stb.... nem érdekel,mert ehhez a két rendszerhez képest a többi még gyerekcipő,és ehhez a 2 rendszerhez lehet a legtöbb programot találni.Köszi a segítséget előre is!

2013. márc. 19. 23:52
 1/7 anonim ***** válasza:
tűzfal , virusirtó? és minden karantén? próbáld meg azok nélkül , msconfigba lődd ki a rákba , restart és próbálj letölteni valamit.
2013. márc. 20. 03:52
 2/7 A kérdező kommentje:
A tűzfalat nem szoktam bekapcsolni,Vírusírtót alapból nem használok!(Lassítja a rendszert és vannak programok,amiket csak Crak-ve tudok használni,meg ha van Kayegen kereső progi,azon is vinnyognak a vírusírtók)"Nekem ne nyavajogjon a rendszer,hogy ez meg az,ha egyszer kell a program akkor kell". Telepítés alatt nem hagyom a gépet nethez kapcsolódni sem.
2013. márc. 20. 17:04
 3/7 anonim ***** válasza:
esetleg nincs tele az a particio ahova tölti a dolgokat?
2013. márc. 21. 16:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs +0Gb-t hagytam az Oprencernek és a napokban volt újratelepítve(Formázással)a gép.
2013. márc. 22. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
torrentnél jön minden?
2013. márc. 22. 18:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen máshol jön minden,bár ezeket a fontosabb (Flas Player,Java,Mozilla)ezeket még ott nem próbáltam,de érdekes,hogy egyik Net böngészővel sem hajlandóak ezek a dolgok 99,9%-tól tovább mozdulni.
2013. márc. 22. 20:59
 7/7 anonim válasza:
Én nekem is ugyan ez volt, Eredeti xp-vel én letöltöttem torrentről egy heckelt változatot 3,4 gb sen és az telepít hang.java mindent és avval meg leszedi a mozilla,chrome stb... Azt is észre vettem hogy csak 10 MB nál nagyobb exe fájlokat nem tölt le az Eredete :) Próbáld meg szedd le a heckelt változatot Majomparádén fent van :)
2014. aug. 5. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!