Skype-on miért jelölnek meg folyton pakisztáni emberek?
Figyelt kérdés
Folyamatosan jelölgetnek. Az egyiket egyszer elfogadtam és akkor urdu nyelven elkezdett valamit írogatni én meg angolul visszaírtam hogy nem értek semmit sem abból amit ír erre meg ezt írta: I Live In Pakistan és utána még azt hogy Please help me! ezután meg rögtön kilépett. Ez most mi?2013. márc. 19. 14:53
2/6 A kérdező kommentje:
Nincs rólam kép és fiú vagyok. :D
2013. márc. 19. 15:33
3/6 anonim válasza:
Alltalaban azert mert, penzt szeretnenek kerni.Ez az uj koldulasi dolog naluk! Mert Allah gondoskodik mindenkirol es te a testvere vagy igy mindenkinek segiteni kell, mindenkin.Es amit unent Ez:Kerlek segits! Nem azert, mert sexi vagy naluk tabu ez!Mar a masik kommentre valaszolva...
4/6 anonim válasza:
Vírus...vagy csak európai Al-Kaida tagokat akarnak szerezni :D
5/6 anonim válasza:
Ne fogadj el ilyen barbár népek felkéréseit. Még a végén felrobbantanak interneten keresztül...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!