A youtube videot miért nem játsza le a gépem? Régen lejátszotta mindig, de most rákattinok a videora és a helye üres. Tűzfal frissités miatt?
Figyelt kérdés
Vagy a virusirtó kitörölt vmi fontos fájlt? lehet, h vhogy leblokkolta-m?2009. szept. 16. 13:19
1/8 anonim válasza:
Nem. Úgy tűnik, a youtube új formátumot használ. Ennek sajátossága, hogy nem lehet lejátszóprogramokkal visszajátszani, és nem lehet konvertálni sem semmilyen értelmes (nem-flv) formátumra.
2/8 A kérdező kommentje:
internet explorerrel lejátsza, viszont én google chrome-ot használok. Mit tehetek h a chrome is le tudja játszani?
2009. szept. 16. 13:30
3/8 anonim válasza:
Lehet,hogy csak újra le kéne tölteni az Abodét.
4/8 anonim válasza:
Google Chrome: jobb sarokban Csavarkulcs, Könyvjelzők és beállítások importálása. Rákérdez, hogy Internet Explorer vagy Mozilla Firefox? Válaszd az IE-t.
5/8 A kérdező kommentje:
megpróbáltam de igy sem működik
2009. szept. 17. 19:27
6/8 anonim válasza:
Ez furcsa, mert nekem működik (Google Chrome Firefox importtal). Töröld a régit és próbáld meg így: Rendszergazdai oldal, nyisd meg a böngészőt és töltsd le innen: [link] Töltsd le, de csak akkor futtasd, ha nem PIROS a pajzs. (Windows akkor nem fogja engedni). Ha sikerül, ellenőrizd le a Programok telepitése, törlésében. Ha ott megvan, az összes böngészővel működnie kell.
7/8 anonim válasza:
Milyen tűzfalad van? Lehet, hogy nincs engedélyezve. Beállításokban nézd meg.
8/8 A kérdező kommentje:
comodo-m van
2009. szept. 20. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!