Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tegnap óta meghülyült a...

Tegnap óta meghülyült a facebookom, valaki tud segíteni? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
megnyitottam tegnap egy linket amit küldözgettek üzenőfalon, mint később rájöttem valami vírusféle, azt csinálja ez a kis drágaság hogy mindenféle arab oldalt belájkol egyfolytában és mindenféle arab meg török embereket követ ugymond vagyis kiírja hogy én ezt meg ezt követem miközben senkire nem kattoltam... kitörlöm.. semmi.. valamit nem is enged kitörölni és ha ki is tudom őket akkor meg fél órára rá megint követi az embereket..

2013. márc. 18. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
A titkos ügynök facebook :), majd az arabok megkeresnek azt jól megvernek, mert figyelgeted őket... dzsihád lesz vazeee. A törökökről ne is beszéljünk...
2013. márc. 18. 18:01
 2/3 Lajos54 ***** válasza:

Törököt fogtál :)

Keress rá a Google-ben, lesz egy rakás találatod (még itt a GyK-n is :) Sokan megszívták már, igazán jó megoldás elég kevés van, de néhány esetleg eredményes lehet. Ne számíts egyszerű megoldásra.

2013. márc. 19. 13:58
 3/3 anonim válasza:
Én is így jártam! Elvették a "játékomat". Valaki írjon valami pozitívat is!
2013. márc. 19. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!