TL-WR720N típusú Wifi routerem aminek a beállításait simán megcsináltam. A gond, hogy sem a laptopon sem az asztali gépen nem megye a net! állítólag az asztali gépen kell vlmit átállítani, h menjen a net. Vlki letudná nekem ezt írni lépésről-lépésre?
Figyelt kérdés
#router #asztali gép és laptop
2013. márc. 14. 13:26
31/45 anonim válasza:
Családi házba laksz vagy panel?
32/45 Eszty0815 válasza:
családi ház és mit kell kitől megkérdezni??
34/45 anonim válasza:
Édes apádtól hogy melyik csomagba vagytok
mert így közelebb jutunk a megoldáshoz
35/45 Eszty0815 válasza:
most nincs a WAN portba mert akkor nemtudom itt követni h ti mit írtok mit csináljak!
ami most van csomag: Panelnet MAX 6/1 MB/sec
36/45 P.O.C. válasza:
De szükséges letesztelni! Hiszen akkor hogyan tudod, hogy csatlakozik-e vagy sem a router a netre?
37/45 anonim válasza:
Ahogyan P.O.C
mondta a mikrohullámu net esetén
ugy csináld
de javaslom a szakembert mert ez neked sajnos távjavításba nem fog menni
De a netet mindenképpen a routerbe kell dugni ha állitod
mert ha a gépbe hagyod ugy a büéletbe nem fog sikerülni!!
38/45 Eszty0815 válasza:
jó oké, de írd le pontosan mit csináljak mert egy pár percig nemtudok majd írni addig megnézem h megy, de valszeg nemfog :S
39/45 anonim válasza:
Már leírtuk
A quik setupot használd
és lesz neted
40/45 Eszty0815 válasza:
őő srácok leteeszteltem WAn részbe bedugtam a UTP kábelt és átállítottam automatikus IP cím kérésre. és nincs net
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!