TL-WR720N típusú Wifi routerem aminek a beállításait simán megcsináltam. A gond, hogy sem a laptopon sem az asztali gépen nem megye a net! állítólag az asztali gépen kell vlmit átállítani, h menjen a net. Vlki letudná nekem ezt írni lépésről-lépésre?
leirasa megfelelo , ennel jobban nem hiszem ,hogy valaki le tudna irni,hogy mit kell csinalni
talan egy youtube video
ha nem megy , a <talald ki mit csinalok eppen a gepemen > esete all fenn...
és gondoljátok hoy ezt megtudja csinálni??
kétlem
Ha újabb szakember kihívása nélkül akarod megoldani a problémát, akkor nem árt végre megismerkedned a router Webes felületével.
Ez az oldal segíthet benne:
Lépésről lépésre le vannak benne írva a beállítások.
A CD, amit amúgy csak a laikusok kedvéért készít el a gyártó, nem mindig működik, aminek rengeteg oka lehet. A Webes felület, sokkal célravezetőbb.
Szerintem kezd el olvasni ezt a leírást, és ahol elakadsz segítünk.
Mert azzal itt semmire se megyünk, ha csak bizonygatod, hogy te milyen okosan-ügyesen állítottad be, de semmi konkrét dolgot nem közölsz velünk...
Kicsit bővebben! Milyen neted van, ki a szolgáltató? Hogy csatlakozik? DHCP, PPPoE vagy esetleg fix IP? A status menüben mi van? Sikerült csatlakozni a routernek a netre?
Meg ilyenek..
P.O.C
A hölgy azt mondta hogy ha bedugja a padlásról jövő utp kábelt a gépbe van net
csak még azt nem tudom hogy mindegyik gépen e vagy csak az asztalin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!