Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a Facebookra...

Nem tudok belépni a Facebookra, mert a belépési kísérletkor azt írja ki, hogy bejelentettek, mint nem valós személyt. Mással is történt már ilyen, annak ellenére, hogy korrekten viselkedett és semmi okot nem adott erre?

Figyelt kérdés

A belépési kísérletkor előbb telefonszámot kért, de ezt nem adtam meg, mert sajnos volt már gondom amiatt, hogy egy hasonló adatkérés után telefonon zaklattak. Ezek után egyszerűen nem engedett belépni, és amikor segítséget kértem a Facebooktól, akkor már személyi igazolványt kértek meg talán fényképeket, ráadásul angolul, amin nem tudok rendesen eligazodni, mert nem beszélek angolul, és fordítót használok. Plusz még valami olyasmit is makogtak, hogy a fényképeken nevezzek meg embereket.

Zavaros az egész, tud valaki segíteni?

És komolyan mondom, semmi disznóság, vagy tiltott anyag nem volt az oldalamon és nem kamu a profilom se.

2013. márc. 12. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Tudom ez sovány vigasz, de ez van.

2013. márc. 12. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Pontosan ez történt, és mivel nem csináltam mert úgy gondoltam, ehhez nincs joguk, ezért most szórakozik velem,. Már beléptetett kétszer sms-ben kaptam kódot, de egyfolytában kidobál. A legrosszabb, hogy semmiféle e-mail üzenetet nem küldtek, pedig más vacakságok miatt teli szemetelik a postafiókomat.

Nagyon köszönöm a gyors választ, így legalább már értem.

2013. márc. 12. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én sem tudok belépni a facebookra. Az előzmény, hogy néhány - játékra invitáló - kérést kikapcsoltam. Azóta nem tudok belépni. Mit kellene tennem? Már arra gondoltam, hogy törlöm magam és később újra regisztálok, de azt sem tudom, hogyan törölhetném magamat. Vagy van más megoldás? Miért ennyire értetlenek és agresszívak, ha egyszer nem kérem a felkéréseket?
2013. márc. 13. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Elolvastam a link alatti levelet. Szép, nem mondom. És mi van, ha Sz@ros Pista néven fogok legközelebb regisztrálni?
2013. márc. 13. 11:05
 5/6 anonim válasza:

utálom a facebookot velem is ezek a dolgok történtek!!!!!!

:-P :-P

2013. máj. 18. 09:24
 6/6 anonim válasza:
Utálom a facebookot, velem is ezeket a dolgokat tették!! :-P :-P velem is ez történt!!! szemetek!:-P
2013. máj. 18. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!