Facebook archívum, adatlopás?
Ezt én mind értem! De ezt ennyire nyilvánosságra is hozzá, közlik velem is, hogy hé haver leloptuk az adataid :D
Még oké lenne, hogy azokhoz a névjegyekhez amikhez fb kontót kapcsoltam, azoknak a telszámait letölti, de olyanokét is, akik még a face közelében sem voltak, ez azért durva... Nem?
érdekes! Pereskedni nem lehet? :D
"Pereskedni nem lehet?"
Elfogadtad a regisztrációnál a feltételeket?
Engedélyezted a telefonon a facebook app.-nak a hozzáférést a névjegyekhez?
Akkor ne csodálkozz.
Így fordulhat elő hogy a profilodat ha megtámadja egy rosszindulatú progi(vírus) mindenkinek üzenetet küld a te nevedben valótlan dolgokról még a nagyanyádnak is.
Ezt az oldalt azért hozták létre hogy az emberek önkén vagy akaratlanul olyan adatbázist állítsanak össze amit képtelenség lenne világviszonylatban bármely cégnek összeállítani.Az összeesküvés elmélet szerint ezt egy amerikai hárombetűs cég kezeli teljes hozzáféréssel,kiváló adatbázis a profilozásra.
Ügyes hekkerek ezt néha megcsapolják némi élő telefonszám/mail cím miatt ami jó kereseti lehetőség ha eladják reklám cégeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!