Hogyan lehet régi, archivált oldalakat megnézni, vagy rákeresni bizonyos dolgokra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 18:12
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Egy cikkre szeretnék rákeresni, de nem találom se a google keresőben, sem azon az oldalon ahova ezt feltették, én is próbáltam az archive.org-al de nem találtam semmit.
2013. jan. 28. 18:34
3/4 anonim válasza:
Milyen cikkről van szó?
Valószínűleg valahol máshol is elérhető ugyanaz az információ... (ha nem is pont ugyanaz a cikk).
Pl.: a rendszerváltás utáni Antall-Boross kormány egy hegyre való fegyvert szállított az akkor még egyben lévő Jugoszláviából még csak kiválni készülő Horvátországnak (kb. 30.000 magyar lakos), amely hamarosan háborúba keveredik Szerbiával (kb. 350.000 magyar lakos). Ez az ostoba elgondolás alapján véghezvitt gazemberség hosszútávra fix-mederbe terelte a magyar-szerb viszonyt. Minderről azonban csak kevés szó esik a net-en, de ha jól keresel lesz találat: [link] (ez csak egy példa a nem igazán közismert információk előkotrására)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, azóta megtaláltam a keresett dolgot.
2013. jan. 28. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!