Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy vezeték nélkül is tudjam az internetet használni és, hogy még router se kelljen hozzá?
Nem USB -s az internetünk hanem ilyen antennás,( vagy , hogy mondjam).
Router nélkül , ezt nem lehet valahogy megoldani ?
Csak egy laptophoz kellene, enyhén magas ez nekem :D
honnan tudom hogy van e Wlan a gépen ?
Nos, a laptopokba kb. a 2003(ha jól emlékszem) után gyártottakban, alapfelszereltség, ez a Wireless Local Acess Network rövidítése, amit a köznyelvben WiFi-nek hívnak. Szóval ha Van WiFi a laptopodban benne, akkor jó, viszont én az elõzõ kèrdést arra èrtettem, hogy mire akarod használni a WiFi-t a lakáson belül (telefonnal/tablettel/laptoppal netezni) és hogy hány ilyen WiFi-s laptopod van, mert arról tudod megosztani WiFi-n amibe nyilván bele tudod dugni az Antennás rendszert és van benne Wlan(WiFi) adapter, mert az Antennásnetrõl nem tudod kõzvetlenül kinyomatni WiFi-re (szerintem). de ha küldesz egy típus számot utána nézek neked.
Leegyszerüsítve:
- Mivel akarod fogni az internetet (Azaz min akarsz vezetéknélkül internetezni)?
- Ha ez egy Laptop (amivel fogni akarod), akkor mennyi van? (mert akkor min. kettõ kell)
- Ha tudsz, küldj nekem egy típuszámot az antennás netrõl, hogy utána nézzek, az kitudja-e nyomatni neked a netet.
- az a lényeg, hogy adónak kell valamit heggesztenünk, ami kitolja a netet WiFi-re
:) Akkor.
- 1 laptopunk van (1db)
- ezzel szeretném fogni, (laptoppal)
- [link] ilyenbe van bedugva ugye 2 vezeték.(mint a képen)
a LAN : kábele jön a gépbe,
a POE : pedig megy fel a padlásra :P xD szóval gondolom valami antennába.
- a számát ennek olvassam le ?
Ha nem,,akkor hogy olvassam le az antennás net típusszámát ? ez hol található ?
:D Ez pech. Akkor majd beszerezek egy routert valamikor :)
NAGYON KÖSZÖNÖM EDDIGI SEGÍTSÉGED :D
Boldog Nyulat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!