Hogy tudnám azt megcsinálni, hogy vezeték nélkül is tudjam az internetet használni és, hogy még router se kelljen hozzá?
Nem USB -s az internetünk hanem ilyen antennás,( vagy , hogy mondjam).
Router nélkül , ezt nem lehet valahogy megoldani ?
Konkrétan milyen az az "Antennás" internet?
amugy ha a végeredménye egy ethernet mazzag azaz ilyen:
Akkor Bedugva egy laptopba, és annak a beépített (Wlan)hálókártyáját használva meg tudod osztani. Windows alatt asszem a 7-es képes ilyen trükkre kis segítséggel. én csak Linuxon használtam ezt a hostapd-vel, de abba nem volt DHCP építve (ami címet ad a cuccodnak a hálózaton belül). ha nem akkor meg írd le légyszives mi az az "Antennás" net :D
Szóval Wifi-n keresztül szeretnék internetezni , de nem tudom , hogyan kell bekapcsolni a wifi-t :)
NAH HAHAH milyen hlye vagyok :P
Dejóóó értesz :D thx,
Igen, wifivel szeretnék netezni, hát az "antennás" cuccnak nem tudom hogy van -e Ehhez majd megkellene érdeklődnöm szerintem :)
Nos ha nincs benne, és routert sem akarsz akkor megoszthatod a laptop(ha van) beépített Wlan(WiFi) kártyájával de ha csak egy laptopod van, és azzal akarsz WiFi-n internetelni, akkor már mindenképp kell hozzá egy router, vagy legalább egy AP.
Viszont ha a laptopról kinyomós módszer kell ahhoz már egy kis macera kell, szóval ha az kell akkor szólj, mert ha nem kell, akkor nem írok ilyen hosszút :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!