Hamachi reguest time out! Mit csináljak? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Én nekem win8am haveromnak win xpje van hamachival probálnánk meg egymáshoz csatlakozni. pl minecraftoltunk úgy hogy egy harmadik ember csinálta a szerót hamachin felmentünk a szerverére stb. egy ideig láttuk egymást viszont egyszer csak hirtelen csak ő látott engem mozogni építeni egyebek én csak annyit láttam hogy egy helyben áll és üti a falat kardal vagy ami épp a kezében volt maga körül mozgott de semerre máshova nem.valójában pedig aktívan tevékenykedett. ő pedig minden mozdulatomat látta. Nos ezen kívül amikor hamachin rá akarok pingelni akkor a fenti hibaüzenet jön elő. ezáltal a böngészés opció se működik nála, másnál minden rendben van. Ő tudna az én számítógépemben böngészni. Nem tudom hol a hiba.2013. márc. 9. 16:10
1/1 robotka1055 válasza:
semmit válts át bukkit ra
bukkit.org az odal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!