Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon lájkolhatos oldalt...

Facebookon lájkolhatos oldalt lájkolókat tartalmazó listán miért nem láttok minden oldalt belájkolot? (Részletek lent)

Figyelt kérdés
Csináltam a Facebookon egy lájkolhatos oldalt és az lenne a kérdésem miért nem látok mindenkit aki belájkolta az oldalamat, mert elvileg, akiket megkérdeztem mind azt mondták, hogy csak simán a lájk (tetszik) gombot nyomták meg és az által automatikuson látnom kéne őket. Ezek közül egyik részét látom egy listában később is másik részét meg nem. Azoknak a száma, akiket egy listában láttok attól függően más, hogy saját profilomon vagy a lájkolhatos oldalam alatt nézem ezt a listát. Ha saját profilom alatt nézem, majdnem láttok mindenkit aki belájkolta az oldalamat, de tudok olyanról aki lájkolta és még sem látom a listában, míg ha oldalam neve alatt vagyok belekeletkezve és úgy nézem ezt a listát, akkor jóval kevesebb embert láttok azokból aki belájkolta az oldalamat. úgy nézem ezt a listát, akkor jóval kevesebb embert láttok azokból aki belájkolta az oldalamat. Mitől lehet az, hogy nem láttok mindenkit aki belájkolta az oldalamat vagy mit kéne állítanom, hogy minden lájkolot láthassak egy listában?
2013. márc. 5. 00:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!