Elmentettem a facebokos jelazavamat a ff böngészőbe de mivel már régen használtam a facebookomat ezért nem tudom de a pontok ott vannak csak máshol nem tudok belépni se a laptopomon csak azzal a régi géppel.Akkor még azt használtam de mivel pár hónapja vettem egy lap-topot mostmár nem szeretném használni.
Sajnos pechem van mert a régi e-mail címem van megadva ami már nem létezik,és ezért jelszóemlékeztetőt sem tudok kérni.Tehát maradt az hogy valahogy a pontokat kell megfelyteni.Van valami ilyen program???
Próbáltam a password unmaskot,de az nem vitt e,pedig bemásoltam outlookba mert máshol nem akart menni,de a 13 pont helyén 13 kérdőjel jelent meg úgyhogy ez sem vállt be.Valakinek valamilyen ötlete van kérem ossza meg velem.A válaszokat előre is köszönöm.
a biztonság mentett jelszavak alatt meg lehet nézni
2013. márc. 7. 16:40
3/16 anonim válasza:
A pontokból nem fogod kinyerni a jelszót, akármilyen hihetetlen oda csak pont karaktereket tesz a böngésző. A böngésződ mentett jelszavai között keresd ki amelyikre kíváncsi vagy.
Egyébként az ilyen jelszófejtőkkel csak óvatosan. Ugyan van amelyik tényleg működik, de nem árt arra is gondolni, hogy a program ha nagyon akarja innentől már azt is tudja, hogy minek a jelszavát kereste meg és ha esetleg internet kapcsolatod is van, akkor innentől kezdve már nem jelent akadályt, hogy a program illetékteleneknek kiszivárogtassa a jelszavadat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!