Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jelszó visszafejtése pontokból?

Jelszó visszafejtése pontokból?

Figyelt kérdés

Elmentettem a facebokos jelazavamat a ff böngészőbe de mivel már régen használtam a facebookomat ezért nem tudom de a pontok ott vannak csak máshol nem tudok belépni se a laptopomon csak azzal a régi géppel.Akkor még azt használtam de mivel pár hónapja vettem egy lap-topot mostmár nem szeretném használni.

Sajnos pechem van mert a régi e-mail címem van megadva ami már nem létezik,és ezért jelszóemlékeztetőt sem tudok kérni.Tehát maradt az hogy valahogy a pontokat kell megfelyteni.Van valami ilyen program???

Próbáltam a password unmaskot,de az nem vitt e,pedig bemásoltam outlookba mert máshol nem akart menni,de a 13 pont helyén 13 kérdőjel jelent meg úgyhogy ez sem vállt be.Valakinek valamilyen ötlete van kérem ossza meg velem.A válaszokat előre is köszönöm.

2013. márc. 7. 16:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Beállítások / Biztonság / Mentett jelszavak
2013. márc. 7. 16:40
 2/16 anonim ***** válasza:
a biztonság mentett jelszavak alatt meg lehet nézni
 3/16 anonim ***** válasza:
A pontokból nem fogod kinyerni a jelszót, akármilyen hihetetlen oda csak pont karaktereket tesz a böngésző. A böngésződ mentett jelszavai között keresd ki amelyikre kíváncsi vagy.
 4/16 anonim ***** válasza:

proba!

[link]

2013. márc. 7. 16:45
 5/16 anonim ***** válasza:

Firefox Sync

Ezzel minden FF cucc az új gépeden lehet. Könyvjelzők, mentett jelszavak, stb...

2013. márc. 7. 16:47
 6/16 anonim ***** válasza:
2013. márc. 7. 16:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyébként az ilyen jelszófejtőkkel csak óvatosan. Ugyan van amelyik tényleg működik, de nem árt arra is gondolni, hogy a program ha nagyon akarja innentől már azt is tudja, hogy minek a jelszavát kereste meg és ha esetleg internet kapcsolatod is van, akkor innentől kezdve már nem jelent akadályt, hogy a program illetékteleneknek kiszivárogtassa a jelszavadat.
2013. márc. 7. 16:49
 8/16 anonim ***** válasza:
2013. márc. 7. 17:00
 9/16 A kérdező kommentje:

7/8

Valamit nem értettél meg ez a program teljesen legális.Ez nem crack program.Ez a TE elfelejtett jelszavad visszafejtője.

2013. márc. 7. 19:40
 10/16 anonim ***** válasza:
Kérdező. Teljesen megértettem és tudom miről beszélek (programozó vagyok).
2013. márc. 7. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!