Hogyan kell a pontokból álló jelszót feltörnia (valami proramm)?
Figyelt kérdés
Lenne egy kis gondom van egy oldal ahova regisztráltam az internet böngészőmmel megjegyeztettem a jelszót és felhasználónevet de a jelszót elfelejtettem és újra akarnám akni a gépet így eltünne a jelszavam meg egyébként is ha nem otthon vagyok akkor nemt ok belépni és nem lehet elfelejtett jelszóként kiküldeni vagy ilyesmi!asszem valami programm mintha régebben halottam volna felőle de nem biztos!2010. febr. 15. 19:58
1/3 anonim válasza:
Milyen böngésző? FF esetén Eszközök -> Beállítások -> Biztonság -> Mentett jelszavak.
Mentsd le Mozbackuppal.
2/3 anonim válasza:
See Password (ha erre gondolsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!