Hogyan lehet feltörni wep-es védelmű wifit?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy a wep-es titkosítás olyan mintha nem is lenne. Szerintetek?2013. márc. 3. 15:37
1/8 anonim válasza:
Szerintem itt ne kérdezzél ilyeneket. Választ nem fogsz kapni rá.
Ha esetleg valaki mégis bedobna egy szoftvert, attól még nem leszel hacker, csak egy Script kiddie.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok én hackerkedni csak szóbeszédből hallottam erről és érdekelt hogy hogyan lehet ezt mer el se bírom képzelni hogy mi hogy van:)
2013. márc. 3. 15:47
3/8 anonim válasza:
aircrack-ng Backtrack alatt
mindenkinek joga van az informaciohoz ,es felelossege annak hasznalatarol
4/8 anonim válasza:
nah... vártam már ki dobja be a Backtrack-et :D
#1 voltam
5/8 A kérdező kommentje:
:D mer a BackTrack az mi?
2013. márc. 3. 16:02
6/8 anonim válasza:
azert backtrack,mert a legjobb wifi driver tamogatasa
az aicrack-ng kivaloan fut ubuntu alatt is es ki lehet probalni windowson is:
7/8 anonim válasza:
a Backtrack egy hires-hirhedt linux distro,rengeteg eszkozzel..ha jol tudom debian alapu
ha nem azt nezed ,hogy mitol van a hirneve ,egy kivalo,stabil linux rendszer gnome kornyezettel es minden foldi joval
8/8 anonim válasza:
airsnort és aircrack kell hozzá,, és meg kell piszkálni pár százszor a routert, hogy adjon ki új kulcsokat. Ha találsz tutorialt, akkor simán meg tudod csinálni, viszont adatforgalom kérdése is a dolog - ha senki nem használja az adott AP-t, akkor nem tudsz elegendő (kb 10e) packetet elfogni, ami a visszafejtéshez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!