Nos én arra lenék kiváncsi hoogy INGYEN hogyan kell domain-es email-t? Hisz többször is láttam stb.
Nem minden domain esetében használható ez, csupán ott ahol a domain és tárhely DNS szerverek segítségével van összekötve és a tárhely szolgáltató engedélyezi az e-mail címek létrehozását. Ezt a Cpanel felületen lehet létrehozni. Itt találsz egy-egy leítást, hogy melyik panelen, hol találod az adott funkciót: [link]
Ha ezzel kész vagy, akkor hozz létre egy aldomaint (ha nem engedélyezett akkor 1 mappát az FTP szerveren és a következőkben így éred el majd a webmail felületet: név.domain/mappaneve)
Ha ez megvan, menj a Google Apps oldalára [link] és regisztrálj. Itt találsz részletesebb leirást: [link]
Hogy a végén ne kelljen a hosszabb címet megjegyezned, a létrehozott könyvtárba készíts egy átirányító index fájlt, amely az adott címre lépéskor átirányít a Gmail felületre! :) Sok sikert!
ŐŐŐőőő Oké ez hasznos :)
Csak az a baj hogy a Google App-ben asszem kér cégnevet stb.
Én meg még nem vagyok felnőtt nincs cégem stb :
Ez probléma lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!