Járt már valaki úgy, hogy a Gulliver licitálós oldalon licit meghiusúlt?
Figyelt kérdés
Gulliver licitálós oldalon véletlenül rányomtam arra h. megveszem. Nem kért semmilyen megerősítést, egy egyszerű félrekattintás volt... most meg kaptam egy e-mailt, h. fizessek 12.700 Ft-ot, mint kezelési költség, mert ha 30 napon belül ezt nem teszem meg, akkor az egész utiköltséget (50 eFt) meg kell térítenem. Reális ez? Be tudják hajtani rajtam? Mi van akkor ha valaki feltörte az e-mail fiókomat és ő garázdálkodott? Volt már valaki hasonló helyzetben? Mi lett a következménye? Köszönöm a segítséget előre is!2013. márc. 2. 13:23
1/1 anonim válasza:
Üdv! Én is pont így jártam tegnap, nagyon ideges vagyok... mi lett a következménye a dolognak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!