Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » EBay mi történik ha nem...

EBay mi történik ha nem fizetem ki a liciten megnyert terméket? Fontos

Figyelt kérdés
Még most regisztráltam ebayre, de sajnos elfelejtettem kijelölni az ingyenes szállítást. Megláttam egy nagyon jó árú fülbevalót, és nem figyeltem a szállítási költséget és gyorsan lenyomtam a licit gombot, csak utána vettem észre h a szállítás 6 dollár ami nagyon drága egy egy dolláros terméknél. Nem tudom mit csináljak, de nem akarom megvenni. Már egy levelet is megfogalmaztam de végül nem mertem elküldeni, lehet így még jobban felhívom magamra a figyelmet:( mit csináljak? ha csak úgy hagyom akkor mi történik? kérlek Titeket segítsetek, fogalmam sincs hogy mi lenne a jó megoldás.:( Előre is köszönöm.!!

2013. jan. 21. 23:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Írd meg az eladónak hogy elnézted, bocs, stb. És majd törli...
2013. jan. 22. 00:24
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha követeli a pénzt?
2013. jan. 22. 00:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Az eladók általában segítőkészek, de ha nem hatod meg, vagy ha nem is írsz neki, akkor valószínűleg negatív értékelést ad neked, ami megnehezíti a további vásárlást. Ezért ezt jobb elkerülni.

A legjobb írni neki, hogy elnéztél valamit.

2013. jan. 22. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!