Valami ötlet, hogy mi lehet a gond az internetemmel?
Körülbelül egy hónapja telepítettem újra a Windows 7-et. Előtte 32 bites volt, akkor feltettem egy 64 biteset. Akkor elromlott a net. Lassú volt (5 MBit/s kéne legyen, helyette 0,8 és 2 közt ingadozik.) Gondoltam, hátha a 64 bites rendszer kavart be neki valahogy (annyira nem értek a hálózat technikai részéhez, nem tudom lehetséges-e), úgyhogy visszatettem a 32 biteset. Azonban a probléma megmaradt. Van valami szánalmasan lassú dolog, néha elmegy egy 10 percre a net, amikor meg újra akarok csatlakozni 651-es hibakódot ír ki, ha esetleg ez mond valakinek valamit.
Köszönöm előre az értelmes válaszokat, és elnézést a kategóriáért, de az informatika kategóriában több kérdést is tettem fel, és tapasztalatom, hogy rendkívül lassan kap az ember választ. Szóval még egyszer bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!