Lehet, hogy Ausztriában fogok dolgozni, habár egyre inkább bizonytalanabb vagyok benne, hogy jó ötlet volt-e?
Teljesen meg vagyok kavarodva a munkámmal, senki nincs aki segítene tudnaott külföldön, max itthonról telefonon, fogalmam sincs, hogyan bánnak a külföldiekkel és még némettel is bajok vannak. Lehet, hogy rossz ötlet volt?
Csak az elején ilyen nehéz, vagy végig ilyen lesz?
most épp azon vacilálok vagy megpróbáljam-e vagy sem, ha lenne végre rendes munkám itthon maradnék, de itthon se pénz, se munka, se magánélet, se privátszféra..... azért 3 hét szabadságért is hónapokig könyörögni kellett...
tök tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek.... tud adni valaki valamilyen tippet ez ügyben?
Szevasz!
En december 29-en jottem. Eloszor nehez volt, aztan meg megnehezebb. Nem beszelek nemetul, szerencsere ez nem problema nalunk.
Ugyanakkor a honvagy es a lakaskeresessel kapcsolatos szopasok engem is a padlora kuldtek, meg ahogy tapasztaltam, tobb kollegat is a cegnel az ujak kozul.
De amint van lakasod, es megjott a fizu, es mar tudsz ertelmes melot csinalni a melohelyen, nem csak vakarod, akkor mar jo. Es utana mar egyre jobb lesz.
En meg csak most kezdek el nemetul tanulni, de azt mondjak az a masodik nagy lepcso.
ja, és elég nagy szívás volt az egész, mivel kiderült, hogy átverésről volt szó.
Az már csak hab volt a tortán, hogy ez az egyik legexklúzivabb hely volt. Akkor milyen lehetett a többi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!