Debrecenben keresek állást majd egy éve eredménytelenül. Ötlet?
21/F
Műszaki informatikus (OKJ) végzettségem van, emellett gimis érettségim.
Voltam vagy 30 infó boltban és számítástechnikai szerviz/helpdesk-es telephelyen, de sehol nem fogadtak be, még szervizbe se. Jelentkeztem már nem is egy gyárba melósnak, takarítónak, ügynöknek... eredménytelenül. Irodába sem jutok be. A McDonalds, Tesco, egyéb multik meg csak diákmelósokat foglalkoztatnak.
Pályakezdőként nem rendelkezem ütőképes tapasztalattal, de azért értem a dolgom. A szakképzettséget nem igénylő feladatokra meg óriási a túljelentkezés. MOST KOMOLYAN MÉG A KUKÁSAUTÓRA IS TOLONGANAK AZ EMBEREK! Nagyon sürgős lenne, hogy találjak valami munkát, mert pároméknál élek és nem akarok a nyakukon lenni. Oké, hogy nem szólnak miatta, de én nem az a fajta ember vagyok. Zalából jöttem át ide lakni és nem vagyok könnyű helyzetben. Párom sajnos nem tudna velem jönni Zalába vissza, mert neki még van 1 éve itt OKJ-n. Mit tehetek ilyenkor? Ha valakinek van valami tanácsa, ötlete, kérem jelezzen! Komolytalanságra nem vagyok vevő, attól kíméljetek!
Itt diplomával sem egyszerű... Ha nincs protekciód, le vagy ...
Aztán lejjebb adsz az igényeidből, csak oda meg azért nem kellesz, mert túlképzett vagy.
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!