Hogyan törhették fel a facebookom? Mit tegyek, hogy ezen túl ne lehessen?
Moderátoroknak: elolvashatnátok a kérdést, mielőtt kitörlitek. Nem feltöréshez kértem segítséget. Köszönöm, remélem többször nem törlitek.
Szóval: volt egy barátnőm... de nem is ez a lényeg, hanem hogy állandóan feltörte a facebookomat. Nem ellopta a jelszavam, mert azt kizárólag a fejemben tárolom, és csak itthon használok facebookot. Már két hónapja szakítottunk, de még mindig feltöröget állandóan, és számon kéri rajtam hogy kinek mit írok, beszólogat, és elmondja a fél világnak a magánéletemet. Már baromira idegesít. Egyszer előttem törte fel. Egyszercsak idefordítja a laptopját, és hopp, be volt jelentkezve nálam... nem hittem a szememnek sem. Azt állítja, kocka ismerősei segítenek neki, de semmi mást nem lehet belőle kiszedni. Ő maga egyáltalán nem ért hozzá, azt sem tudja mekkora a vinyója...
Hogy az istenbe csinálja? Mit tehetnék ez ellen?
Rendőrséghez nem fordulok, ugyanis hazánkban ilyen nincs.
Hát:
-használj tor böngészőt az internetezéshez. Ez elrejti az ip címet.
-vagy használj titkosított vpn kapcsolatot az internetezéshez
-Ezen kívül használj valmilyen értelmesebb tűzfalad: pl. Comodo, vagy Eset SMart Security
-A jelszavat tartalmazzon számot, betűt, és speciális karaktert
Köszi a gyors válaszokat! Feltettem egy Zemana Antilogger nevű programot, majd mikor legközelebb megnyitottam a böngészőt, ez az üzenet fogadott: [link]
A blokkolásra nyomtam rá, akkor elvileg most elintéztem?
Futass keresést ezekkel:
Csak is kizárólag az ingyenes részüket, használd mert összeakadhatnak a jelenlegi védelmeddel.
Végül pedig egy online scanner : [link]
Mindig a legfrissebb adatbázissal keress.
Ha van rá lehetőséged, csökkentett módba keress,, úgy hogy előtte kikapcsolod a rendszer visszaállítást.
Szerintem nem eri meg az egesz ceco...
Javitgatni, foltozgatni, aztan remenykedni.
Jobb biztosra menni, fdisk, az legalabb biztos.
En legalabbis ezt tennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!