Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok ráklikkelni a...

Hogyan tudok ráklikkelni a profil képemre Facebookon?

Figyelt kérdés
Valamit egyszer elállítottam, és ha ráteszem az egeret a idővonalomon a profilképemre, akkor nem tudok ráklikkelni. Hogyan kell visszaállítani?

2013. febr. 19. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert külön méretezted a képet, így az a kép nincs meg a képek mappában, így nincs mire hivatkozni.
2013. febr. 20. 14:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja igen: Tedd fel újra a képet.
2013. febr. 20. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Neeeem, én nem arra gondolok, hanem mikor pl. rámész egy ismeretlen profiljára, és nem tudsz rákattintani a prof. képére, mert beállította, hogy aki nem az ismerőse, az ne tudja megnézni a képét. Csak hogy én még a saját képemre se tudok rámenni, mert elállítottam...

Hogy kell visszaállítani?

2013. febr. 20. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:

facepalm

Na most:

Te mindenféleképpen rá tudnál akkor kattintani, mert saját magad elől nem rejtheted el.

Mondom hogy átméretezted és úgy egy másik példány került a portré helyére ami nincs regisztrálva.

De mit magyarázok én annyit, próbáld ki egy képfeltöltéssel biztos menni fog.

Ja apropó szerkeszteni csak akkor tudod a láthatóságot, ha ráklikkelsz a képre és azon belül szerkesztés.

Itt biztos hogy nem ez a probléma.

És ne mesélj mást mert admin vagyok nem veszem be :D

2013. febr. 20. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

szerinted ezzel a nyíllal rátudok kattintani a képemre?

2013. febr. 20. 16:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Melyik falba verjem a fejem???????

Mondom ezzel a képpel már nem nagyon tudsz mit csinálni mivel ezt külön méretre szabtad, magyarul hivatalosan nem létezik....

Tölts fel egy másikat és úgy próbáld meg.

pffffffffffff

2013. febr. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!