Szerintetek ez a profil Fake?
Erről lenne szó: [link]
Amiért kételkedem az, hogy 3 éves a profil és azóta használatban van. Beszéltem a csajjal eleget, állítólag 23 éves és egy étteremben pincér Galántán.
Szerintetek fake?
Abból gondolom, mert a képein a háttérben az ajtók.. gombosak és nem kilincses, a falak szegélyei, a falvégződések kiképzése, nekem ez mind amerikainak tűnik és ilyen szerintem nincs erre. Beszéltem vele eleget és normális csajnak tűnik, viszont a beszédjéből nem tűnik, hogy fake lenne.. de nem tudom..
Szerintetek??
tessék :D itt a kép: [link]
amúgy a legrosszabb az, hogy semmi kreativitás nincs benne. aki gyorsan el akarja intézni, az mindig olyan átlagos vezetéknevet választ, hogy tóth meg kovács, meg mondjuk a következő szint, hogy keresztnévnek már valami tiffany vagy mittomén miket találnak ki :D viszont az tényleg a legallja, hogyha már képet keresgél, akkor odafigyelne arra, hogy valami európainak tűnjön...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!