Feltörték a facebook profilomat?
Bejelöltem egy lányt ismerősnek vagy 4 napja, de nem fogadta el. Vagyis az adatlapján "ismerősnek jelölve" van feltüntetve. És nincs az ismerőseim között.
Ma ránéztem a chat-re, ahol csak egy ember szokott lenni, akivel beszélgetek. És ott volt egy másik lány, akit én nem jelöltem be ismerősnek, az ő adatlapján "megjelölés ismerősként" van. Viszont van két közös ismerősünk. De ezt akkor sem értem.
Valamint tegnap a kedvenceim között volt Bruce Lee (színész), akit szintén nem like-oltam.
nem törték fel, csak kitalálták a jelszavad!
SOS. javasolt jelszavat cserélni (ha még tudsz...) min. 15 karakteres legyen, és tartalmazzon felváltva, kis és nagybetűket számokat, spec. karaktereket is!
mivel nem vagyok faszbukk felhasználó, csak ennyit tudok segíteni...
Én itt csináltam: Kijelentkeztem. A jelszó alatt: "Elfelejtetted a jelszavad?" Ezután: Identify Your Account.
A jelszavad visszaállításához kérjük, először azonosítsd a fiókodat.
Email, phone or Facebook username
Your name and a friend's name
Itt megadtam kétszer egy jelszavat, amit elküldtek az e-mail címemre.
Beléptem ezzel a jelszóval, de az a lány még mindig ott van a chat-nél, de az ismerőseim között még mindig nincs.
mozilla addblock program és vannak pluginok is amik kiszűrik a kéretlen reklám vagy spam robotokat.
Mozilla Firefox a legjobb, a Chrome egy batár rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!