Feltörték a my vip profilomat mit tudok vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Feltörtél a my vip profilomat amit kb 2 éve nem használok,ez még önmagában nem is lenne baj de az illető(k) levelet írogatnak nálam nagyobb korúaknak akik meg nem hiszik el hogy nem én voltam és ebből gondok adóthatnak.Na ezt hogy tudnám megoldani?Nekem az se baj ha törölni kell a profilomat mert úgy se használom de valami megoldás kellene!2010. ápr. 12. 22:19
1/5 anonim válasza:
Velem is megesett ez pár éve, szerintem próbálj meg levelet írni a myvip adminoknak, hogy segítsenek törölni a profilt, hogy ilyekor mi a teendő.
2/5 A kérdező kommentje:
És hol tudok nekik írni?
2010. ápr. 12. 22:33
3/5 A kérdező kommentje:
Jah meg már próbáltam ismerősön keresztül írni de nem írtak vissza pedig az e-mailemet is megadtam.
2010. ápr. 12. 22:35
4/5 anonim válasza:
Amikor fellépsz a myvip.com-ra alul, azt hiszem fehérrel vannak írva dolgok (Impresszum, Médiaajánlat...) ott a kapcsolatot válaszd ki, szerintem ott lennie kell valaminek. Próbáld meg :)
5/5 A kérdező kommentje:
Megtaláltam fel is vettem a kapcsolatot velük!Köszi!
2010. ápr. 13. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!