Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mennyit eszik az MSN-en...

Mennyit eszik az MSN-en folytatott videóbeszélgetés?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 3GB-os stick-es netem. Kérdésem, hogy napi 3-4 de van amikor 5 órás folyamatos webkamerás kapcsolat az MSN-en mennyit emészt föl abból a szerencsétlen 3 gigámból? Nagyon érdekelne a válasz, mert rendszeresen elkérik tőlem, ugyanis a helyi WiFi-n keresztül nem működik a webkamera, és ez a jómadár csak úgy képes beszélgetni....arra nem is beszélve, hogy kb. én nem is hasznélom, mert elég a WiFi is, így kb. anyámék ennek a buta tyúknak fizetik a netet!
2009. szept. 8. 16:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Bár ha belegondolok, nem is ő a buta, hanem én, hogy odaadom! Látnotok kellene.. csak azért kell neki, hogy bólogasson, meg mosolyogjon bele. Hol egy szívlapát?...jesszusom...nem is tudom mit beszélhetnek, mert nem is ír csak pofákat vág...
2009. szept. 8. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Hamar elfogy a 3G-d.
2009. szept. 8. 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:
hát ez atól függ hogy a kamera mien adatokat küld kifele a net fele hogy van beállítva mer ez ugyan olyan hogy van egy 1024X768 as felbontásu fénykép és van egy 640X480 as és az 1024 es mérete nagyobb ha nem alkalmaz a fényképezőgép szoftveres tömörítést. nézd meg a kamera beállításait ls tegyél mindent minimumra igy tovább tart a 3 gb
2009. szept. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!