Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tölt annyival...

Miért nem tölt annyival amennyivel kéne? :/30MBs net és nem tölt annyival amennyivel kéne:/

Figyelt kérdés

bátyámnak 3MBvel tölt max

amíg nekem csak 1el....

(Egyszer ugyan azt töltöttük és neki ugyan úgy 3MBvel míg nekem csak 1-el töltött...)

valami ötlet?://

2013. febr. 19. 12:13
 1/3 Komplikato ***** válasza:

1. Szerintem az nem 30MB, hanem 30Mbps, nem mindegy kettő között van egy 8x-os szorzó.

2. A letöltési sebesség erősen függ attól honnan és mit töltesz le, mondjuk Microsoft szerverről biztos jönne maximumon, de távoli vagy kicsi oldalakról biztosan nem. Torrent pláne függ a többi kapcsolattól.

3. A névleges internet a maximum, el kéne olvasni a szerződésben a garantált MINIMUMOT, van egy fogadásom, hogy a tizede sincs ... az meg azért van, mert ha leterhelik sokan a környéken az internetet akkor fizikai képtelenség, hogy ennyire gyors legyen.

2013. febr. 19. 12:18
 2/3 anonim válasza:
Kábeltévé neted van, és ahol te laksz ott jobban terhelik másik, mint ahol a bátyád. Ha egy lakában vagytok a kliens van rosszul beállítva nálad. Azokat a beállításokat amit a bátyád gép bír a tiéd nem "igazán szereti".
2013. febr. 19. 12:20
 3/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 26. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!