Photoshophoz milyen monitort érdemes venni? Matt-fényes kijelzőt, felbontás stb? Tényleg annyival jobbak az apple gépek, amennyivel többe kerülnek?
Ami szerintem lényeg:
-ips panel
-fullHD felbontás
-sok bemenet(D-sub,DVI,HDMI)
Annyit tennék hozzá, hogy sztem a fényes kijelzőt a mazohistáknak találták ki. "Remek" dolog ha igazgatni kell a monitort mert látsz mindent ami mögötted van.
Szubjektív, de sztem az os x kényelmesebb win 7-nél, meglehetősen hülyebiztos és hardverre optimalizált. Általában a kivitelezés is példás (általában!).
Összeségében viszont az a 20-50-100% felár az alma javára, csak az e-penisz méretében játszik szerepet.
Nekem most egy laptop van összekötve HDMI kábellal egy másodlagos full hd monitorral,de a gépet tervezem,hogy a nyáron lecserélem,mert 2,5 éves,és ez idő alatt már észreveszem a hardveren,hogy nem az igazi pl. a CS6-hoz. Illetve egyébb okok is vannak. A monitor nem régi,de gondoltam,hogy átrakom a gyerekhez és vennék egy másikat.
Azt gondolom,hogy 250e körül lehet már venni jó laptopot( a mobilitás miatt) monitort meg max 100e körül gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!