Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem telepíti?

Miért nem telepíti?

Figyelt kérdés

Elég hosszú a történet ,de leírom!

Kaptam egy gépet ami szép és jó van benne egy 640 GB-os winchester amin volt egy windows vista rendszer és mivel újra akartam telepíteni megpróbáltam ,ehhez értek azért mentem bele ,de amikor partícionátam a vista telepítővel ,akkor felmásolta a fájlokat ,de a "completing installation..."-nél nem ment tovább több mint 1 órát vártam ,de semmi. Amikor XP lemezzel akartam ott meg bejön egy kék háttár tele fehér betűs írásokkal valami Viruses-t is ki ír ,de miért ha a gépen nincs vírus?Nem tudom kitudtok-e belőle menni ,de röviden annyi ,hogy nem tudok telepíteni a gépre se egy másik winyóra rendszert.

2013. febr. 19. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Nagy eséllyel rossz a vinyó.A windows vista telepítésénél ha végez hátulról pattintsd ki a tápot!!!!de a vinyó a baj...
2013. febr. 19. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam ,de akkor miért nem tudok más vinyót telepíteni a géphez?
2013. febr. 19. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:

ez is érdekes ,hogy akkor miért megy benne sata-s író.

Most kipróbáltam egy IDE 200 GB os vinyót azt meg beolvassa.

Már nagyon nem értem mi a rossz.

2013. febr. 19. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

ha beolvassa a vinyót akkor megy?(mert ezt nem értettem)

de lehet az is hogy a vista telepítőlemez rossz.

2013. febr. 20. 17:38
 5/5 A kérdező kommentje:
már megoldottam a windows 7 -et feltette ,de valami külön packard bell drivert is vagy mit feltett a telepítővel
2013. febr. 24. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!