Miért nem telepíti a drivereket a SP2 xp?
Figyelt kérdés
Szal felrakom a SP2-t és nem rakja fel a hangkártyát meg a videokártyát és az ethernet vezérlőt.Ez eddig nem is lenne baj mert leszedném netről a drivereket, a videokártyát meg felraknám CD-ről.DE a net nem CD-n van így nem tudom felrakni és nem is engedi. valahonnan le lehetne szedni hozzá drivert?2011. nov. 12. 08:26
1/6 P.O.C. válasza:
Vazz!! Szerinted honnan a nyüves túróból tudjuk, milyen alkatrészek vannak a gépedbe?! Csak vagy 10 féle gyártó van, ami hálózati adaptereket gyárt. A többiről már nem is beszélve.
Rakd fel az AIDA64 -et vagy az ingyenes SIW -et, és azok majd megmondják milyen alkatrészek vannak a gépedben.
2/6 A kérdező kommentje:
aztarohadtmindenit de felkapta valaki a vizet :O
2011. nov. 12. 10:10
3/6 A kérdező kommentje:
melyik alkatrésznek mondjam meg a nevét?
2011. nov. 12. 10:11
5/6 P.O.C. válasza:
Alaplap, VGA, stb.
Nem kaptam fel, csak rühellem, hogy valaki zéró információval kérdez. Ugyanis nem minden informatikai eszközt egy kaptafára készítenek, hogy minden aminek driver a neve jó legyen hozzá.
6/6 A kérdező kommentje:
beirtam googleba az alaplap nevétés kidobott3 féle ethernet drivert.raknám fel erre közli hogy nem tudja letölteni mert nincs net.ALAPLAP:D2264-A2 FUJITSU,VGA ATI RADEON 4500
2011. nov. 12. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!