Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az acer laptopmohoz a driverek...

Az acer laptopmohoz a drivereket honnan tudom letölteni? és milyen driverek kellenek rá? (ninincs rajta semmien driver) Légyszives linket vagy linkeket is küldjetek h honnan tudnám letölteni.

Figyelt kérdés

windows xp-s a laptopom.(most a számítógépemröl netezek mert ezen vannak driverek)

azok a driverek amit a gépemen vannak és mülödnek, azok jó a laptophoz is?(compaq márkájú a gépem)

és ezek a driverek vannak rajta : audio,chipset,network,usb,video. (ez az 5 db)

ezek kivannak nekem irva cd-re, és ha ujra telepitem a gépet akkor ezeket a drivereket is mindig rátelepitem, mert anélkül nem müködik a net a hang meg srb......

és ha a laptopom ujra telepitem és ugyan ezeket a drivereket feltelepitem akkor müködni fog?

a válaszokat elöre is köszi mindenkinek. :):)

jah elfelejtettem leirni a laptop tipusát , ilyen tipusu : Acer Aspire 5720Z

2010. júl. 9. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Innen töltsd le, utána ki kell csomagolni, mert .zip fájl. Az asztali gépeden lévő driverek nem jók hozzá! [link]
2010. júl. 9. 22:26
 2/9 anonim ***** válasza:

A gyártó honlapján megtalálod:

[link]

2010. júl. 10. 06:43
 3/9 A kérdező kommentje:
oké köszi a válaszokat. de legföképp az elsönek:)
2010. júl. 10. 09:00
 4/9 A kérdező kommentje:
az elsötöl kérdezem : amit küldtél linket , azt csak lekell tölteni és fel kell telepiteni, és már kész is és müködik?:)
2010. júl. 10. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem elég. Remélem van pendrive-od. Oda kell kicsomagolnod a zip fájlt. Először is hozz létre egy új könyvtárat mondjuk Acer Drivers néven. A letöltött .zip-et oda csomagold ki. Tedd be a pendrive-ot a laptopba. Ebben az új könyvtárban 12 alkönyvtárat találsz. Szépen sorban nyisd meg őket. A legtöbben lesz egy setup.exe fájl, azzal telepíted az adott illesztőporogramot. Ha valamelyik könyvtárban nincs setup.exe nevű, akkor keress egy másik, exe végűt, ott azzal tudod telepíteni a driver. A LAN nevű könyvtárnál más lesz a helyzet, (ott van a hálózati kártya drivere...) mert ott nem exe fájllal kell telepíteni. Hagyd azt utóljára, azt egy kicsit másképpen kell telepíteni. Arra majd visszatérünk, ha végeztél a többivel...
2010. júl. 10. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
folytatás: ha viszont nincs pendrive-od, akkor a fenti fájlt letöltöd az asztali gépre, ugyanúgy létrehozol egy Acer Drivers nevű könyvtárat és abba kicsomagolod. Viszont akkor ezt a könyvtárat ki kell írni CD-re és akkor a pendrive helyett CD-ről telepíted a laptopra a leírtak szerint...
2010. júl. 10. 10:48
 7/9 A kérdező kommentje:

azt tudom hogy a drivereket hogyan kell feltelepiteni,csak azt nem h kell a wiahogyan az asztali szándows xp-t. azt ugyan ugy kell ahogyan az azstali számitogépen?

beteszem a cd-t a, inditom a laptopot, és várnom kell hogy beadjon vmit,de nem ad be semmit hanem ugyan ugy ahigy szokott bekapcsol.Vagy az lehet a gond h nem a windows sp3 van rajta a laptopon, és azért nem ad be semmit.most töltöm le az sp3 mat . kiváncsi vagyok h ha fel telepitettem jo lesz e........:)

2010. júl. 10. 11:18
 8/9 anonim ***** válasza:
A BIOS-ban be van állítva a boot sorrend?
2010. júl. 10. 11:27
 9/9 A kérdező kommentje:
azt hogyan kell beállítani?.:)
2010. júl. 10. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!