Hogy tudom SKYPEról feloldani a letiltott ismerősöket?
Figyelt kérdés
MSNem volt,de most onnan áthoztam az ismerősöket skype-ra,és még ott tiltottam le valakit a vírusok miatt,és most nem tudom feloldani a letiltást.Meg van az,h hol kellene,de nem engedi.Nem enged rákattintani a tiltás feloldásra.Próbáltam feloldani msn-en,de skyp-on tiltva maradt...nem értem.Tudna vki segíteni?2013. febr. 18. 22:35
1/1 anonim válasza:
Microsoft fórumos válasz:
Lépj itt be: [link]
"Itt válassza ki azt a névjegyet, amelyet kezelni szeretne, Ez után kérem, kattintson az oldal fejlécének jobb szélén látható 3 pontra, majd a lenyíló menüből válassza a Letiltás / Feloldás parancsot, amellyel tilthatja, illetve feloldhatja az ismerőseit.
Érdemes ellenőriznie ugyanezen fejléc menüpontjai közül a Kezelést, és ezen belül Hozzáférés korlátozása pontot, ahol beállíthatja, milyen korlátozásokat kíván alkalmazni egyes partnereire."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!