Hogy tudnék rá irni facebookon olyan személyre aki letiltott mert megharagudott rám?
Figyelt kérdés
Tegnap este a barátnőmmel csunyán összevesztünk és többet nem akar velem beszélgetni mert megharagudott ahoz tul messze lakik tőlem hogy elmenjek személyesen hozzá. csináltam uj facebookot azon nem igazol vissza mert tudja én vagyok az bármien néven is regisztrálok. arra lennék kiváncsi hogy lehetségese ilyen hogy tiltáskor is valamien számítógépes programmal rá irjak vagy valami mert nagyon rossz így. legalább az emailemet jó volna hogy megkapja de még levelezni se tudok vele.2013. febr. 17. 09:07
1/1 anonim válasza:
megkérsz valakit...másképp nem fogod megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!