Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha a twitteren kiírok valamit,...

Ha a twitteren kiírok valamit, akkor azt az is látja, akit csak én követek de nem követett vissza?

Figyelt kérdés
2013. febr. 17. 16:01
 1/3 anonim válasza:
nem. mármint az ő idővonalában nem jelenik meg, de ha rámegy a profilodra akkor látja az összes tweeted (kivéve, ha lakatos vagy). vagy mentionre gondoltál? hogy neki címzed? akkor megjelenik neki is
2013. febr. 19. 11:12
 2/3 anonim válasza:
Nem, A twitter egyaltalan nem olyan mint a facebook errol szokj le es ha arra tervezed hasznalni meg most hagyd abba.ezzel nem te vagy egyedul ahogy latom a magyarok facebooknak hasznaljak pedig korantsem az, ahogy szoktak is mondani a twitter egy afele miniblog tehat csak az twittel akinek vannak valodi kovetoi /a kovetok nem ismerosok minnel tavolibbak annal valosabb kovetok/ nagy kulonbseg meg hogy a kapcsolat nem egyenrangu, attol fugg hogy ki kovet kit vagy epp mindket fel koveti egymast. A Twittert cegeknek celebeknek vallakozoknak talaltak ki es az azok kedveloinek. Pl en mint atlag ember kovetem az RTL KLUBot de az rtl nem kovet engem hiszen o ugysem kivancsi ram csak en ra max 140 karakterbenkiirja a musorok kezdeseit meg premierek stb en pedig mint erdeklodo elolvasom azt normalis esetben en nem is twittelek ha csak nem kivancsi ram 20-30 nal tobb ember inentol kezdve kovetette valok nem pedig koveto leszek
2014. jún. 8. 23:21
 3/3 anonim válasza:

A kerdesre pontosabban valaszolva akit te kovetsz az nem kovet vissza ha csak nem magyar es akkor persze facebook rendszer szerint viszakovet de amugy ne vard el hogy kovessen barki is ha csak atlag ember vagy es nincs mondanivalod ugyanis azt akit kovetsz nem fogja erdekelni a twetteid

En is atlag ember vagyok, de a twitteren a New York beli One World Trade Center epitkezesekrol twittelek @WTCdevelopment neven es ugy van 500 kovetom /nem magyarok/ hogy en csak 10 szemejt kovetek akiknek erdekelnek a twittjeik

2014. jún. 8. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!