Azt hogyan lehet visszaállítani, hogy a tálca látható legyen amikor internetezek, . vagyis amikor meg van nyitva a google chrome?
Figyelt kérdés
Valamit elnyomkodtam és mindig elrejti a tálcát ha internetezek. Amúgy rögzítve van.2013. febr. 16. 19:03
2/6 anonim válasza:
áá nekem is ugyanez a bajom, és nem tudom visszacsinálni. neked sikerült?
3/6 anonim válasza:
Ha nincs kipipálva a tálca menüben az automatikus elrejtés, akkor, amikor meg van nyitva a chrome, nyomd meg hosszan a windows gombot, nekem ezzel sikerült!
4/6 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, de hogyha megnyomom a windows billentyűt akkor oké hogy előhozza a tálcát de utána ha elkattintok ugyanúgy eltűnik.
5/6 anonim válasza:
én hosszan megnyomtam, majd újraindítottam és visszajött :)
6/6 anonim válasza:
1. tálcán jobb klikk
2. feladatkezelő indítása
3. folyamatok - töröld ki az explorer.exe (NE lépj ki a feladatkezelőből)
4. feladatkezelő/ alkalmazások
5. új feladat és írd be hogy explorer.exe
elvileg így sikerülni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!