Videó gameplay-eket szeretnék feltölteni. Lehetséges ilyen internettel?
Videó megosztó oldalra szeretnék feltölteni 30-40 perces videókat, lekonvertálva stb.
Speedtest eredmény: Le: 5.31 Mbps
Fel: 0.53 Mbps
Nos ilyen feltöltés mellett felejtsem el? Nem tudom pontosan mennyi egy 30-40 perces vidi méretben, de nem is szeretnék várni a feltöltésre fényéveket. :D
Válaszokat előre is köszönöm.
Pontos választ akkor kapnál, ha tudod mekkora videóról van szó.
Legyen 500 MiB méretű.
0,53 Mbps ~ 68 kBps, azaz legjobb esetben másodpercenként 68 kiB adatot tudsz feltölteni. Így az idő a legjobb esetben ~7529 másodperc, ami 125 perc körül van.
Ebből már ki tudsz indulni, ha például csak 100 MiB a méret, akkor az idő is az ötöde lesz, azaz 25 perc.
Ha neked ez nem jó, akkor szintén ki tudsz indulni abból hogy milyen gyors feltöltés lenne a jó. 1 Mbps esetén az idő feleződik, kettőnél már csak a negyede lesz a példának, stb...
Most csináltam egy Videót ami 50 perces.. (Nem szokott ennyi enni)
17.8 Giga, ezt le tudja faragni másfélre ugy hogy 720*480-as lesz felbontása.
Teszem azt, másfél giga ezzel a feltöltéssel mennyi idő alatt menne fel?
Csak szorozni kellene. Ha 2 óra (125 perc) az 500 MiB, és neked háromszor akkora fájlod van, akkor az idő is háromszorozódik. Azaz kb. 375 perc (6,25 óra) a feltöltés ideje.
Ez viszont már sok, a csomag lassú ahhoz hogy ekkora fájlokat tölts fel (ha valóban ez a maximum amit el tudsz érni feltöltéskor).
Jólvan idő közben leesett, szóval ezért is próbálok egy 488-asat tömöríteni. de felbontása viszont elég karcsú lesz így.. 480*360
Na mind egy, próba szerencse. Ha ez nem válik be, akkor esetleg keresek más konvertálót, hátha ezeken is múlik.. Olvastam én olyat is hogy 12 gigát lekonvizott 200-ra o.o .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!