Ha megnynitom a facebookot, miért ez jön be? Van amikor ezt csinálja, akkor előzményektől kezdve mindent törlök, és jó, de most nem, semelyik másik böngészővel nem jó, kivéve ha más proxy szerverrel megyek fel.
Figyelt kérdés
Ma állítgattam 2 programmal proxy-t, de letöröltem őket, teljesen, de csak a facebook ilyen, minden más jó :/2013. febr. 11. 17:18
2/4 A kérdező kommentje:
Jah, és 2 pc van itthon, és a másikon meg nem lehet elérni az oldalt
2013. febr. 11. 17:22
3/4 anonim válasza:
Én elérem az oldalt, de nem tudok belépni kora délután óta. Szerintem a FB-nál van a gond és nem nálad.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült megoldanom, én buta, elfelejtettem, hogy ma volt egy bios resetem, és a dátumot nem állítottam be :D
2013. febr. 11. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!