Ha eBayen szeretnek valamit eladni akkor en kell fizessek az eBaynek, hogy kirakjak a termeket amit arulok?
Figyelt kérdés
Nem igen ertem magam, meg egesszen uj vagyok eBayen fel akartam tenni egy bizonyos termeket es a vegen kert valami 0.50$. Nem az osszeggel van baj csak azt szeretnem tudni, hogy mindenkepp kell fizetni vagy en csinaltam rosszul valamit?2013. febr. 10. 19:45
1/1 anonim válasza:
Nem csinaltal semmit rosszul :)
Mivel a vasarloktol nem kerhetnek penzt, valamibol nekik is meg kell elniuk ;) vagyis igen, az eBayen valo eladas penzbe kerul.
En neha szoktam kapni emailt, amiben ilyen promocio van, hgy pl Februar vegeig ingyen rakhatok fel eladasra cuccot, de max csak pl. 20 darabot. Ezek az ingyenes listazasok csak alap dolgokra jok. Peldaul ha tobb fenykepet akarsz csatolni a termekedhez, vagy szines oldalt letrehozni neki, az mar penzbe kerul.
Sot, ha sikerul eladnod a termeket es Paypalon megkapod a fizetest, akkor a ho vegen a PP is levon valamennyit :)
De ne izgulj, ezek ilyen 30-50 cent, max par dollaros tetelek, en ezeket mostmar mindig beleszamolom a termek araba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!