Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szeretnek vasarolni egy Asus...

Szeretnek vasarolni egy Asus google nexus 7 tabletet ebay-rol, mi az eljaras?

Figyelt kérdés

Egyszerre tobb kerdesem is lenne.

Eloszor is mi az eljaras?, meg soha nem vasaroltam netrol semmit.

Menyit kene fizessek a szalitasert ?(amugy amerikabol erkezne)

Hogyan megy a fizetes?

Menyire biztonsagos?

Ha a tovabbiakban atvernek, elveszik a penzt es nem kuldenek semmit lehet jelenteni? visszakapom a penzem?

[link] ezt szeretnem megvasarolni.

2013. febr. 10. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

- előszőr is regisztrálsz, a többi jön késpbb

- eltérő, sokszor a "shipping & payments"-nél oda van írva, ebben az esetben nem, így az eladót kell megkérdezni, lehet nem is szállítanak, de minimum 30 dollár lesz szerintem

- Paypal-lel, tehát oda is kell regisztrálnod. Amint regisztrálva vagy és van is rajta pénz (vagy van hozzárendelve bankkártya és azon van pénz) már csak ebay-en rámész a "Buy it now"-ra (ami egyébként azon nincs, amit te linkeltél, ott csak licitálni lehet), és ott majd lesz pár lépés (szállítási adatok megadása, stb.), legutoljára meg elérsz a fizetéshez, ami annyi, hogy be kell jelentkezned a Paypal-re (majd ott meg fog nyílni) és rányomni az Ok-ra vagy valami ilyesmi

- tekintve, hogy "top rated seller"-ről van szó, 100%-os visszajelzéssel, ami majdnem 200 értékelésből jött össze azt mondom van annyira biztonságos, mintha egy MediaMarkt-ba vennéd meg személyesen.

Létezik olyan, hogy eBay buyer protection, ennek nézz utána, úgy tudom ha az amcsi ebay.com-on vásárolsz akkor visszakapod a pénzed.

2013. febr. 10. 15:59
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi az infot:)
2013. febr. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!