Hogy lehetnek olyan like-olt oldalak a Facebook profilomon, amiket nem is like-oltam?
Elméletileg nem vagyok bejelentkezve máshol, nagyon régóta nem használtam másik gépet.
Azt vettem észre, hogy valaki like-olt egy oldalt (vicces képet), amit én is (mármint ez volt kiírva). Megkérdeztem nála azt írta ki, hogy én like-oltam, ezért like-olt ő is. megnézem az activity-t, tényleg ott van. De én biztosan nem nyomtam like-ot az adott képre, hiszen nem is láttam korábban.
Más nemigen történt, nem hinném, hogy feltörték a FB profilomat - vagy mégis? Vagy mitől jelenthetnek meg olyan oldalak nálam amiket nem is like-oltam?!
Hello,
Kösz a választ. Egyrészt azt gondolom, hogy ez nem lehet megoldás, mert nem túl régóta Facebook-ozom, és nem is szoktam like-olni nyereményjátékokat.
De akár ez is lehet: de meg tudja csinálni egy ilyen oldal, hogy úgy nézzen ki, mintha én like-oltam volna egy aktuális oldalát? Megjelent az Activity log-omban és a Timeline-omon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!