Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » MI KELL VENNEM AHOZ HOGY...

MI KELL VENNEM AHOZ HOGY INTERNET KABEL NELKUL INTENETEZHESSEK?

Figyelt kérdés

leirnatok legyszives pontoson hogy mi mire jo.

routert,usb-s routert 7nem tudom mi a rendes neve7

access pointer-t

vagy esetleg

switchet vegyek.

Nem az internetet szeretnem lopni azt akarnam hogy ne keljen mindig egy helyen gepeznem.

#router #switch #access pointer
2013. febr. 9. 14:25
1 2
 11/19 P.O.C. ***** válasza:

De, a netteddel még vezetéken kötöd össze, de után akárr az összes eszköz ami hozzá csatlakozik lehet vezeték nélkül is.

kb így képzeld el, ahogy a képen van:

[link]

2013. febr. 9. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
ilyen értelmi szintet.
2013. febr. 9. 15:27
 13/19 A kérdező kommentje:

de nekem olyan valmi eszkosz kellene amit nem kell oszekapcsolnom az internettel.

akkor access pointot kell vennem ugye?

2013. febr. 9. 15:30
 14/19 P.O.C. ***** válasza:
Kész, most már én is feladom! :)
2013. febr. 9. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
neked mobilnet kell. Bemész egy tmobilba vagy vodába és kérsz egyet.
2013. febr. 9. 15:34
 16/19 A kérdező kommentje:

megegyszer legyszives .

nekem olyan szerkezet kellene amit nem kell osszekotneom az internetemmel.

es gyorsabb volna a bongeszesem.

2013. febr. 9. 15:37
 17/19 P.O.C. ***** válasza:
Az a mobilnet, amit az előző mondott. Külön előfizetés kell hozzá valamelyik mobiltelefon szolgáltatónál. Kapsz egy kis USB sticket, és semmi köze nem lesz a vezetékes internetedhez. Bárhová viheted a lakáson kívül is.
2013. febr. 9. 15:41
 18/19 A kérdező kommentje:

de ha access pointot veszek akkor nem kell csatlakoztatnom az interneteet hozza.tudomasom szerint.

most van egy ilyen keszulekem:

[link]

es ezzel gyorsabb az internetem.

ez usb-s a notbookba van beledugva.

es gyorsabb tole a net pontosabban 5csikon megy es a sebesseg 24,0 mbps.

akkor ez hogyan lehet?

2013. febr. 9. 16:06
 19/19 P.O.C. ***** válasza:

Hihetetlenül sötét vagy a témában, ez nem Access Point hanem egy nagy teljesítményű Wi-Fi USB adapter. Valószínűleg nem a te internetedet használod róla, hanem más véletlenül, vagy tudatlanságból nyitva hagyott Wi-Fi router által szórt netet. Más szóval élősködsz egy másik internet előfizető nyakán.

Az Access Point egyébként vezetékes hálózatból csináltál Wi-Fi hálózatot és fordítva, valamint van jelismétlő funkciója is, önmagában nem tud internetkapcsolatot megosztani, szóval borzasztóan "satu" egy eszköz. Általában cégek vásárolják, drága vezetékes hálózatukhoz.

Ha tényleg van vezetékes internet előfizetésed (amit most már kétlek), akkor Wi-Fi router -el tudod azt megosztani, nem pedig Access Point -al.

2013. febr. 9. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!