Tabletem és a Wi-Fi, segítség?
Üdv, egy DPS Dream 7 tablet vásárlását tervezem, rögtön egy wifi routerrel, viszont nem nagyon értek a dologhoz, körülbelül semennyire. Ezen az oldalon
Találtam rengeteg félét, inkább ilyen 2-3ezres árkategóriában gondolkozok, hiszen a 20K-s tablet se olcsó(Számomra). A kérdés csupán annyi lenne, hogy én egyáltalán nem értek a routerekhez, csak annyit hogy némelyik vagy az összes? wifi hálózatot tud létrehozni, nah nekem csak erre lenne szükségem, viszont itt olyan információkkal találkoztam amikből semmit sem értek, vezetékes, vezeték nélküli, ésatöbbi ésatöbbi. Nekem egyetlen kritériumnak kell megfelelnie, én nyugodtan tudjak netezni vele WiFi-n keresztül, nem segítene ki valaki?
árban ugye ez a legkedvezőbb, de nem tudom hogy pl ez tud-e wifi hálózatot létrehozni [link]
Nem tud magától netet létrehozni, belekell dugni a modem kábeljét és úgy hozza létre. Amit linkeltél nem képes wi-fi hálózatot létrehozni, még csak nem is Router :)
Viszont az első linken sok jó router van, a
TP-Link TL-WR740N-t ajánlom, nekem is az van.
A routerek közt nincs nagy különbség, mindegyik tökéletesen fog működni, ha nincs giganeted, akkor meg végképp nem fogsz különbséget érezni.
Kösz szépen, így már teljesen világos :)
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!