Mennyire lehet az ilyen "nyeremény játékokat" elhinni?
Nagy cégekét lehet max. de számold ki hány magyar user van egy játékra és mennyi nyeremény? Nemzetközi játékhoz meg ilyen lottó ötös szintű mázli kéne. Persze ilyen játékoknál ha beszálltál a nyertesek listáját is leközlik.
Viszont az ilyen himi humi kis átverős cégek játékai akkora átverések, hogy csak na.
Én pl. HW gyártók játékaiba be szoktam szállni, persze amikor van 20-100.000 résztvevő, akkor 2-5 nyereményből nem sokat lehet kaszálni. Tegnap Logitech játék 5 nyerteséből egyik egy magyar srác volt.
Nagyobb (1-2 ezer résztvevő fölött) és kb néhány ezer forintnyi nyeremény az hihető.. én is vettem már részt ilyenek fejlesztésében, de a legtöbb kamu szerintem is :)
ilyenkor ha érdekel nézz utána a cégnek, ami csinálja, esetleg olvasd az adatvédelmi irányelveket... ha ott az van hogy nem fognak zaklatni akk, ált valós a játék is.. A cég haszna pedig a reklám.. néha azt a marketing stratégiát választja a cég, hogy egy-két darab terméket felajánl nyereménybe, cserébe több ezer képernyőn/monitoron stb.. percekre kint van a céglogó, meg reklám.. ez néha olcsóbb, mint fizetni egy hirdetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!