Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan üzemeltessek egy wifi...

Hogyan üzemeltessek egy wifi routert?

Figyelt kérdés

szeretnék venni,egy wifi routert.T-home adsl internet kapcsolatom van: [link]

tudom,hogy lesz használi utaásitás,meg minden,de jól jönne pár tanács,hogy mit mivel kössek össze,mit tegyek...

2013. febr. 8. 18:47
1 2
 11/15 P.O.C. ***** válasza:
Semmit, hagyd alapbeállításon (Get automatically from ISP), magyarul az internetszolgáltatótól kapja automaikusan.
2013. febr. 9. 14:42
 12/15 A kérdező kommentje:
szia probáltam,ahogy te montad,és nem volt jó ,az internet expolereb csináltam elöbb és most teljesen másik ablakot dobot elő,meg azt a böngészöt is javasolta,és ez azablak jött elő tudnál segiteni,hogy tölsem ki,és hol találom meg amit be kell írnom kép: [link]
2013. febr. 9. 17:11
 13/15 P.O.C. ***** válasza:
Szerintem te csak túlbonyolítod, nézd meg a running status -t, csatlakozik-e a router a nethez. Vagyis kapsz-e IP címeket.
2013. febr. 9. 17:14
 14/15 P.O.C. ***** válasza:

Hát így távlatokban nem nagyon tudok többet segíteni. Az a baj, hogy kicsit túlkomplikálod. És ráadásul olyan noname f*st vettél, amihez képtelenség normális kézikönyvet letölteni, ami alapján én is tudnám, hogy pontról pontra, kattintásról-kattintásra mondani, hogy mikor mit csinálj, hogy legyen neted routeren keresztül Wi-Fi -n és vezetéken. Sajnos arra meg nincs idő, sem lehetőség, hogy alapvető hálózati fogalmakat tisztázzunk.

Jobb ha szakembert hívsz szerintem.

üdv.

2013. febr. 9. 17:53
 15/15 A kérdező kommentje:
megoldotam működik,köszi a segtésget,tényleg tulbonyoritotam:D bocsi,hogy így bombáztalak a kérdéseimmel,de végre sikerült:D
2013. febr. 9. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!