Miért omlik össze mindig a mozilla? (Bővebben lent! )
Figyelt kérdés
mozilla Firefox-ot használok és vmikor egyszer csak összeomlik elég gyakran . Mit állítsak rajta ? Vagy milyen böngészőt használjak ami nem tud összeomlani . Már minden verziót kipróbáltam és mindegyik ezt csinálta . aztán kipróbáltam a google chrome-t az meg nem enged belépni sehov pl ide is csak mozillán keresztül tudtam belépni.
Kérlek segítsetek ! Fontos lenne ! Köszi!
2009. szept. 5. 12:14
1/8 anonim válasza:
Operációs rendszered típusa/neve kéne.
2/8 anonim válasza:
Mi a verziószáma a Moziládnak? Mert volt egy (talán 3.05-ös) ami hibás és ha frissíted vagy fölteszed a 3.5-öst az nem omlik össze.
3/8 A kérdező kommentje:
Windows XP
2009. szept. 5. 16:38
4/8 A kérdező kommentje:
az operációs rendszer és a mozillám 3.5.2-es
2009. szept. 5. 16:39
5/8 anonim válasza:
ez nem a te hibád, hanem a mozilláé...nekem is összeomlik néha...azért van, mert a mozilla 1 nyílt forráskódú böngésző(bárki babrálhatja, készíthet kiegészítőket) egyes kiegészítőket viszont a mozilla nem tud rendesen kezelni, vagy 1ik kiegészítő nem kompatibilis a másik kiegészítővel...ezért van az összeomlás...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi !
2009. szept. 5. 22:38
7/8 anonim válasza:
Mozilla Firefox 3.0.11-esről 3.5-re frissitve rendszeresen összeomlott. Ha szükséged van a könyvjelzőkre, mentsd le a Profiles-t, aztán töröld le mindenhonnan (Programok telepítése, törlése, C:/Program Files, Application data stb.). Végül a töltsd le és telepits újat, aztán másold be a lementett Profiles-t. [link] Ez a 3.5.2 nem fog összeomlani!
8/8 anonim válasza:
inkább töröld le,és használj google chromet.én is ilyet használok.mellesleg egyszer sem omlott ösze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!