Mi baj van a Mozilla Firefoxommal? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ha valamit új lapon nyit meg a Mozilla, akkor az működik, de ha új ablakban, akkor simán megnyit egy üres ablakot, amivel semmit nem lehet csinálni, csak kilépni. Továbbá a címsorban csak annyit ír, hogy "Keresés a könyvjelzőkben és előzményekben", magát linket nem. Tehát ha valamit le akarok szedni a You Tube-ról, azt explorerrel kell, mert nem írja ki a linket a Mozilla. Honfoglalózni pl. egyáltalán nem tudok, mert a mozilla nem nyitja meg a játékot, csak egy üres ablakot, az explorernek pedig kell valami flash player, amit megjegyzem már háromszor letöltöttem neki. Tudomásom szerint nem hiányzik semmilyen bővítményem a mozillához, ami nélkül ne lehetne új ablakot nyitni, mert eddig semmi baj nem volt vele... Előre is köszi a válaszokat, nem tudom, mennyire voltam érthető... :S2010. szept. 4. 13:15
2/4 A kérdező kommentje:
3.6.8
2010. szept. 4. 14:26
3/4 anonim válasza:
Először is, másik Adobe Flash Player kell az IE-hezm mint a Mozillához. Régi van a Firefox-hoz a gépeden? Azt a Programok telepitése, törléséből töröld. Aztán töltsd le innen [link]
Itt Different operating system (milyen operációs rendszerhez kell, jelöld be), Agree and install now. Erre kattintsál, letölti, zárd be a Firefox-ot és akkor bele tud települni.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. szept. 6. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!