Milyen VPS csomagot válasszak? Milyen szolgáltatót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék majd egy komplexebb weboldalt készíteni, remélhetőleg nagy látogató számmal és chattel, ezért úgy gondoltam, hogy szükségem lesz egy VPS-re. Mi alapján lehet "kiszámolni", hogy egy weboldalnak milyen paraméterű VPS-re van szüksége? (RAM,Processor) Tárhellyel nagyjából tisztában vagyok. Illetve látogatók száma alapján hogyan változik a terheltség?
Valamint tudtok valami jó és aránylag olcsó VPS szolgáltatót ajánlani?
2013. febr. 6. 22:06
1/3 anonim válasza:
Az általad említett dolgokhoz nem feltétlenül kell VPS, pláne, hogy ha esetleg annyira nem értesz hozzá, akkor sokkal kevésbé fog működni és tele lesz biztonsági hibával!
2/3 A kérdező kommentje:
Lesznek olyan funkciói az oldalnak, melyekhez szükségeltetik a VPS, úgyhogy más nem igazán jöhet szóba, mivel a dedikált meg jóval drágább. Egy sima webtár nem elégíteni ki az igényeimet. Természetesen a biztonságra majd ügyelnem kell. Konfigurálni konfiguráltam már VPS-t, persze annak biztos van egy csomó biztonsági rése, de egyszer mindent meg kell tanulni. :)
2013. febr. 6. 22:40
3/3 anonim válasza:
Szerintem elég lenne neked egy Cloud tarhely is, de ha mindenáron VPS-t szeretnél akkor a legnépszerűbbek közül válassz, amivel az ügyfelek is elégedettek, google-vps tarhely. Az első találatokat (nem fizetős) érdemes megnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!